Pestós-gombás csirke tagliatelle márványsajttal recept

Hozzávalók:
- 1 csirkemell (filézett)
- 6-8 db barna csiperke
- ízlés szerint póréhagyma
- 1-2 ek vaj
- 2 ek pesto
- 250 g tagliatelle tészta
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
Elkészítése:
Vajon megpároljuk a póréhagymát, hozzáadjuk a húst. Fűszerezzük, majd ezután mehet bele a felezett gomba.
Fedő alatt sütjük kis lángon. Beletesszük a pestót, elkeverjük.
Közben megfőzzük a tésztát. A főzővízből 2-3 evőkanállal a pestós csirkére is teszünk.
Az elkészült tésztát a húshoz keverjük, márványsajtot morzsolunk rá és tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »