Pestós-gombás csirke tagliatelle márványsajttal recept

Hozzávalók:
- 1 csirkemell (filézett)
- 6-8 db barna csiperke
- ízlés szerint póréhagyma
- 1-2 ek vaj
- 2 ek pesto
- 250 g tagliatelle tészta
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
Elkészítése:
Vajon megpároljuk a póréhagymát, hozzáadjuk a húst. Fűszerezzük, majd ezután mehet bele a felezett gomba.
Fedő alatt sütjük kis lángon. Beletesszük a pestót, elkeverjük.
Közben megfőzzük a tésztát. A főzővízből 2-3 evőkanállal a pestós csirkére is teszünk.
Az elkészült tésztát a húshoz keverjük, márványsajtot morzsolunk rá és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »