Mézes mustáros csirkecomb, mexikói rizs recept

Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- 2 ek méz
- 1 ek mustár
- 1 ek olaj
- ízlés szerint só, bors, fokhagymapor
- 20 dkg mexikói zöldségkeverék
- 3 dl rizs (nagyobb bögre)
- 1 ek olaj
Elkészítése:
A csirkecombokat megmosom és fűszerezem.
Egy kis tálkában összekeverem a mézet meg a mustárt és ezzel bekenem a combokat.
A sütőzacskóba olajat öntök és belehelyezem a húsokat. Sütés előtt hústűvel megszurkálom. 180 fokon kb 80 percig sütöm.
Az olajat felhevítem és ráteszem a zöldségkeveréket, megpirítom majd a rizst is hozzáadom. Fűszerezem és annyi vízzel öntöm fel, hogy egy jó ujjnyira ellepje.
Forrás után lejjebb veszem a hőfokot és folyamatos keveréssel készre főzöm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »