Mézes, fokhagymás csirkeszárny recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 kg csirkeszárny
- 20 dkg füstölt sajt
- 2 ek méz
- 2 ek bazsalikom
- 6 gerezd fokhagyma
- 4 ek szójaszósz
- 3 ek olívaolaj
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A szárnyakat megmosom, megtisztítom, enyhén megsózom, és egy kiolajozott tepsi alján elrendezem. A sajtot lereszelem és egy tálban összekeverem az összes hozzávalót.
Ráöntöm a húsra úgy, hogy mindenütt befedje.
A tepsit lefóliázom, és 40 percig 200 fokon sütöm, majd fólia nélkül még 10 percig.
Köret tipp:
Petrezselymes krumplival, vagy krumplipürével tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »