Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lilahagymás bundában sült csirkecomb recept

Lilahagymás bundában sült csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 csirkecomb (kicsontozva)

    A panírhoz:

    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 ek olaj + a sütéshez
    • kb 4 ek liszt (sűrű palacsintatészta állagú legyen)
    • 3 ek tej
    • 1/2 fej apróra kockázott lilahagyma
    • apróra vágott petrezselyemzöld
    • bors

    Elkészítése:

    A kicsontozott combokat kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk.

    A panír hozzávalóit összekeverjük, a húsokat alaposan belemerítjük és forró olajban kisütjük.

    Köretnek krumplit és brokkolit főztem, melyekből hagyományos módon pürét készítettem, amit habzsákból egy tepsibe halmoztam és negyed óra alatt kicsit megpirítottam.

    Jó étvágyat mindenkinek!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá