Lilahagymás bundában sült csirkecomb recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 csirkecomb (kicsontozva)
A panírhoz:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 ek olaj + a sütéshez
- kb 4 ek liszt (sűrű palacsintatészta állagú legyen)
- 3 ek tej
- 1/2 fej apróra kockázott lilahagyma
- apróra vágott petrezselyemzöld
- só
- bors
Elkészítése:
A kicsontozott combokat kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk.
A panír hozzávalóit összekeverjük, a húsokat alaposan belemerítjük és forró olajban kisütjük.
Köretnek krumplit és brokkolit főztem, melyekből hagyományos módon pürét készítettem, amit habzsákból egy tepsibe halmoztam és negyed óra alatt kicsit megpirítottam.
Jó étvágyat mindenkinek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









