Lilahagymás bundában sült csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb (kicsontozva)
A panírhoz:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek olaj + a sütéshez
- kb 4 ek liszt (sűrű palacsintatészta állagú legyen)
- 3 ek tej
- 1/2 fej apróra kockázott lilahagyma
- apróra vágott petrezselyemzöld
- só
- bors
Elkészítése:
A kicsontozott combokat kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk.
A panír hozzávalóit összekeverjük, a húsokat alaposan belemerítjük és forró olajban kisütjük.
Köretnek krumplit és brokkolit főztem, melyekből hagyományos módon pürét készítettem, amit habzsákból egy tepsibe halmoztam és negyed óra alatt kicsit megpirítottam.
Jó étvágyat mindenkinek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »