Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kókusztejes pulykaragu leves recept

Kókusztejes pulykaragu leves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg pulykamell
    • 1 szál sárgarépa
    • 1 paszternák
    • 1 kisebb zellergumó
    • 2 szál szárzeller
    • 1-2 szelet cékla
    • 4 db karfiol rózsa
    • 3 cm kaliforniai sütőtök
    • 2 friss, kerti uborka
    • 3 dl kókusztej
    • só, bors
    • 1 mokkáskanál indiai fűszerkeverék
    • néhány szál petrezselyemlevél
    • 10 dkg üvegtészta
    • 2,5 dkg vaj

    Elkészítése:

    Felkockázzuk a zöldségeket és a húst.

    A felmelegített vajon elkezdjük dinsztelni a céklát és a húst, majd fűszerezzük. Hozzáadjuk a sárgarépát, a zellert és a karfiolt, majd a sütőtököt és felöntjük vízzel, majd fedő alatt majdnem puhára főzzük.

    Az utolsó 10 percben beletesszük az uborkát és a szárzellert, majd készre főzzük.

    Állandó kevergetés mellett beletöntjük a kókusztejet, majd felforraljuk és megszórjuk petrezselyemzölddel és lefedve hagyjuk tálalásig.

    Sós vízben főtt üvegtésztával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá