Kókusztejes pulykaragu leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg pulykamell
- 1 szál sárgarépa
- 1 paszternák
- 1 kisebb zellergumó
- 2 szál szárzeller
- 1-2 szelet cékla
- 4 db karfiol rózsa
- 3 cm kaliforniai sütőtök
- 2 friss, kerti uborka
- 3 dl kókusztej
- só, bors
- 1 mokkáskanál indiai fűszerkeverék
- néhány szál petrezselyemlevél
- 10 dkg üvegtészta
- 2,5 dkg vaj
Elkészítése:
Felkockázzuk a zöldségeket és a húst.
A felmelegített vajon elkezdjük dinsztelni a céklát és a húst, majd fűszerezzük. Hozzáadjuk a sárgarépát, a zellert és a karfiolt, majd a sütőtököt és felöntjük vízzel, majd fedő alatt majdnem puhára főzzük.
Az utolsó 10 percben beletesszük az uborkát és a szárzellert, majd készre főzzük.
Állandó kevergetés mellett beletöntjük a kókusztejet, majd felforraljuk és megszórjuk petrezselyemzölddel és lefedve hagyjuk tálalásig.
Sós vízben főtt üvegtésztával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »