Kókusztejes pulykaragu leves recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 25 dkg pulykamell
- 1 szál sárgarépa
- 1 paszternák
- 1 kisebb zellergumó
- 2 szál szárzeller
- 1-2 szelet cékla
- 4 db karfiol rózsa
- 3 cm kaliforniai sütőtök
- 2 friss, kerti uborka
- 3 dl kókusztej
- só, bors
- 1 mokkáskanál indiai fűszerkeverék
- néhány szál petrezselyemlevél
- 10 dkg üvegtészta
- 2,5 dkg vaj
Elkészítése:
Felkockázzuk a zöldségeket és a húst.
A felmelegített vajon elkezdjük dinsztelni a céklát és a húst, majd fűszerezzük. Hozzáadjuk a sárgarépát, a zellert és a karfiolt, majd a sütőtököt és felöntjük vízzel, majd fedő alatt majdnem puhára főzzük.
Az utolsó 10 percben beletesszük az uborkát és a szárzellert, majd készre főzzük.
Állandó kevergetés mellett beletöntjük a kókusztejet, majd felforraljuk és megszórjuk petrezselyemzölddel és lefedve hagyjuk tálalásig.
Sós vízben főtt üvegtésztával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »









