Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombával töltött pulykagolyó rántva recept

Gombával töltött pulykagolyó rántva
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók kb 14 golyóhoz:
    Golyókhoz:

    • 35 dkg darált pulykahús
    • 1 púpozott kk só
    • 1 nagy csipet őrölt bors
    • 1 kk házi fokhagymakrém
    • 1 kis üveg gomba fele (egész gomba)

    Panírozáshoz:

    • 10 dkg liszt
    • 2 nagyobb  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg zsemlemorzsa

    Sütéshez:

    • olaj

    Elkészítése:

    A darált pulykahúst összedolgozzuk a sóval, borssal, fokhagymakrémmel és diónyi adagokat veszünk belőle, aminek a közepébe egy lecsepegtetett és szárazra törölt gombafejet nyomunk, majd golyóvá formáljuk.

    Óvatosan megforgatjuk lisztben, majd egy kissé felvert tojásban, végül zsemlemorzsában.

    Bő, forró olajban szép barnára sütjük. Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni róla.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá