Gombás töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- 1 üveg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 10 dkg füstölt tarja
- friss petrezselyemzöld
- 6 szelet bacon
- sült csirke fűszerkeverék
- só
- bors
Elkészítése:
A csirkecombokat kicsontozzuk, de a bőrét rajta hagyjuk. Befűszerezzük a fűszerkeverékkel.
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a kis kockára vágott füstölt tarját, majd a gombát. Összesütjük, sózzuk, borsozzuk és a végén megszórjuk friss pertezselyemmel.
A csirkecombokat egyenként megtöltjük a gombás raguval. Amikor megtöltöttük, feltekerjük és a baconnel körbetekerjük és ez segít majd, hogy a sütésnél ne essen szét a hús.
Előmelegített sütőben először fólia alatt 40 percig sütjük, majd fólia nélkül további 10 percig.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »