Gombás töltött csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- 1 üveg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 10 dkg füstölt tarja
- friss petrezselyemzöld
- 6 szelet bacon
- sült csirke fűszerkeverék
- só
- bors
Elkészítése:
A csirkecombokat kicsontozzuk, de a bőrét rajta hagyjuk. Befűszerezzük a fűszerkeverékkel.
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a kis kockára vágott füstölt tarját, majd a gombát. Összesütjük, sózzuk, borsozzuk és a végén megszórjuk friss pertezselyemmel.
A csirkecombokat egyenként megtöltjük a gombás raguval. Amikor megtöltöttük, feltekerjük és a baconnel körbetekerjük és ez segít majd, hogy a sütésnél ne essen szét a hús.
Előmelegített sütőben először fólia alatt 40 percig sütjük, majd fólia nélkül további 10 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

