Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás csirkemell recept

Gombás csirkemell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet csirkemellfilé
    • 1 mk bors
    • 1 mk só

    A sütéshez:

    • 2-3 dl olaj

    A feltéthez:

    • 1 ek olaj
    • 1 kisebb fej vöröshagyma
    • petrezselyem zöldje
    • 30 dkg vargánya gomba
    • 2 zsemle
    • só ízlés szerint
    • őrölt bors ízlés szerint
    • 2 gerezd zúzott fokhagyma
    • 4 szelet gépsonka
    • 4 szelet lapkasajt

    Elkészítése:

    A sütéshez az étolajat felforrósítjuk. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borssal meghintjük. Az olajban mindkét oldalát átsütjük.

    A gombát az olajon megsütjük, sóval, borssal ízesítjük. 1 kisebb vöröshagymát reszelünk rá, és a fokhagymát is rászórjuk.
    A zsemlét beáztatjuk, majd kifacsarjuk, és a megsült gombához keverjük a felaprított petrezselyemzölddel együtt.

    Egy tepsit olajjal kikenünk, lerakjuk a hússzeleteket. Ráhalmozzuk a gombás tölteléket, befedjük egy szelet gépsonkával és egy szelet sajttal.

    200 fokon 15 perc alatt készre sütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá