Gombás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemellfilé
- 1 mk bors
- 1 mk só
A sütéshez:
- 2-3 dl olaj
A feltéthez:
- 1 ek olaj
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- petrezselyem zöldje
- 30 dkg vargánya gomba
- 2 zsemle
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 4 szelet gépsonka
- 4 szelet lapkasajt
Elkészítése:
A sütéshez az étolajat felforrósítjuk. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borssal meghintjük. Az olajban mindkét oldalát átsütjük.
A gombát az olajon megsütjük, sóval, borssal ízesítjük. 1 kisebb vöröshagymát reszelünk rá, és a fokhagymát is rászórjuk.
A zsemlét beáztatjuk, majd kifacsarjuk, és a megsült gombához keverjük a felaprított petrezselyemzölddel együtt.
Egy tepsit olajjal kikenünk, lerakjuk a hússzeleteket. Ráhalmozzuk a gombás tölteléket, befedjük egy szelet gépsonkával és egy szelet sajttal.
200 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »