Gombás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemellfilé
- 1 mk bors
- 1 mk só
A sütéshez:
- 2-3 dl olaj
A feltéthez:
- 1 ek olaj
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- petrezselyem zöldje
- 30 dkg vargánya gomba
- 2 zsemle
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 4 szelet gépsonka
- 4 szelet lapkasajt
Elkészítése:
A sütéshez az étolajat felforrósítjuk. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borssal meghintjük. Az olajban mindkét oldalát átsütjük.
A gombát az olajon megsütjük, sóval, borssal ízesítjük. 1 kisebb vöröshagymát reszelünk rá, és a fokhagymát is rászórjuk.
A zsemlét beáztatjuk, majd kifacsarjuk, és a megsült gombához keverjük a felaprított petrezselyemzölddel együtt.
Egy tepsit olajjal kikenünk, lerakjuk a hússzeleteket. Ráhalmozzuk a gombás tölteléket, befedjük egy szelet gépsonkával és egy szelet sajttal.
200 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »