Gesztenyével töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 5 db egész csirkecomb
- szárnyas fűszerkeverék vagy csak só és ízlés szerinti fűszerek
A töltelékhez:
- 25 dkg darált fagyasztott 100%-os gesztenye
- 1 maréknyi aszalt barack
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 tk Himalája só
- 1-2 ek GM zabpehely
Továbbá:
- 2 db alma
Elkészítése:
A töltelékhez a gesztenyét kiolvasztjuk, a tojásokat a sót és annyi zabpelyhet adunk hozzá, hogy ne legyen túl lágy a massza, nekem 2 evőkanálnyi kellett, adjuk hozzá az az apró kockára vágott aszalt barackot is.
A húst befűszerezzük, majd a bőre alá töltjük a gesztenyés tölteléket.
Tepsibe rakjuk, én 2 almát megpucolta, felszeltem és közé dobtam, majd fedő alatt sütöttem 180 fokon kb 40 percig, majd fedő nélkül kb 15 percig.
Tipp:
Akár Karácsonyra is készülhet!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »