Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenyével töltött csirkecomb recept

Gesztenyével töltött csirkecomb
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 5 db egész csirkecomb
    • szárnyas fűszerkeverék vagy csak só és ízlés szerinti fűszerek

    A töltelékhez:

    • 25 dkg darált fagyasztott 100%-os gesztenye
    • 1 maréknyi aszalt barack
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 tk Himalája só
    • 1-2 ek GM zabpehely

    Továbbá:

    • 2 db alma

    Elkészítése:

    A töltelékhez a gesztenyét kiolvasztjuk, a tojásokat a sót és annyi zabpelyhet adunk hozzá, hogy ne legyen túl lágy a massza, nekem 2 evőkanálnyi kellett, adjuk hozzá az az apró kockára vágott aszalt barackot is.

    A húst befűszerezzük, majd a bőre alá töltjük a gesztenyés tölteléket.

    Tepsibe rakjuk, én 2 almát megpucolta, felszeltem és közé dobtam, majd fedő alatt sütöttem 180 fokon kb 40 percig, majd fedő nélkül kb 15 percig.

    Tipp:

    Akár Karácsonyra is készülhet!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá