Füstölt tarjával és tojással töltött csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 db egész csirkecomb
- 20 dkg füstölt tarja
- 2 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (felkockázva)
- 2 db áztatott zsemle
- só
- bors
- petrezselyemzöld
- kakukkfű
Elkészítése:
A zsemléket beáztatjuk, majd kifacsarjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a felkockázott füstölt tarját és a felkockázott főtt tojásokat.
Kézzel a csirkecombok bőre alá nyomkodjuk a tölteléket, és fogpiszkálóval összefogatjuk.
A combokat még kicsit sózzuk, kakukkfüvet és petrezselyemzöldjét szórunk rá és előmelegített 180 C fokos sütőben kb. 50 percig sütjük.
Én időnként vízzel spiccelgettem.
Tipp:
Aki szereti az kevés mézet is csepegtethet a combok tetejére, attól még szebb, pirosabb színe lesz.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »