Fokhagymás-tejfölös bundában sült csirke recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 5 ek tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 ek liszt + a hús forgatáshoz
- 3 gerezd fokhagyma
- olaj a sütéshez
- ízlés szerint só és őrölt bors
- krémsajt ízlés szerint (1-2 kk)
Elkészítése:
A húst vastagabb csíkokra vágom, besózom és félreteszem.
A tejfölt elkeverem a tojással, a reszelt/zúzott fokhagymával, a liszttel, sóval és borssal (aki szereti elkeverhet benne még ízlés szerint egy kis krémsajtot is).
A húscsíkokat megforgatom lisztben, majd a tejfölös masszában és forró olajban aranysárgára sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »










