Fokhagymás-tejfölös bundában sült csirke recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 5 ek tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek liszt + a hús forgatáshoz
- 3 gerezd fokhagyma
- olaj a sütéshez
- ízlés szerint só és őrölt bors
- krémsajt ízlés szerint (1-2 kk)
Elkészítése:
A húst vastagabb csíkokra vágom, besózom és félreteszem.
A tejfölt elkeverem a tojással, a reszelt/zúzott fokhagymával, a liszttel, sóval és borssal (aki szereti elkeverhet benne még ízlés szerint egy kis krémsajtot is).
A húscsíkokat megforgatom lisztben, majd a tejfölös masszában és forró olajban aranysárgára sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »