Fokhagymás-mustáros csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4 ek ketchup
- 3 ek mustár
- 80 dkg csirkemell filé
- 25 dkg sajt
- 4 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- 1 kk oregánó
Elkészítése:
A ketchupot, mustárt összekeverjük az oregánóval, zúzott fokhagymával, sóval, olajjal.
A csirkemell filéket felszeleteljük, beletesszük a fűszeres pácba és összeforgatjuk, majd 15 percig hagyjuk pácolódni.
Egy közepes méretű tepsit olajjal kikenünk. A pácolt húst belefektetjük, megszórjuk reszelt sajttal.
Alufóliával lefedjük és előmelegített, 180 fokos sütőben 40 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után még további 10 percig.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »