Fokhagymás-mustáros csirkemell recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 ek ketchup
- 3 ek mustár
- 80 dkg csirkemell filé
- 25 dkg sajt
- 4 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- 1 kk oregánó
Elkészítése:
A ketchupot, mustárt összekeverjük az oregánóval, zúzott fokhagymával, sóval, olajjal.
A csirkemell filéket felszeleteljük, beletesszük a fűszeres pácba és összeforgatjuk, majd 15 percig hagyjuk pácolódni.
Egy közepes méretű tepsit olajjal kikenünk. A pácolt húst belefektetjük, megszórjuk reszelt sajttal.
Alufóliával lefedjük és előmelegített, 180 fokos sütőben 40 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után még további 10 percig.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.