Fokhagymás-mustáros csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4 ek ketchup
- 3 ek mustár
- 80 dkg csirkemell filé
- 25 dkg sajt
- 4 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- 1 kk oregánó
Elkészítése:
A ketchupot, mustárt összekeverjük az oregánóval, zúzott fokhagymával, sóval, olajjal.
A csirkemell filéket felszeleteljük, beletesszük a fűszeres pácba és összeforgatjuk, majd 15 percig hagyjuk pácolódni.
Egy közepes méretű tepsit olajjal kikenünk. A pácolt húst belefektetjük, megszórjuk reszelt sajttal.
Alufóliával lefedjük és előmelegített, 180 fokos sütőben 40 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után még további 10 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »