Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás joghurtban pácolt, rántott csirkecomb recept

Fokhagymás joghurtban pácolt, rántott csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkecomb
    • 2 dl joghurt
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • 15 dkg finomliszt
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 25 dkg zsemlemorzsa
    • étolaj

    Elkészítése:

    A csirkecombok bőrét lehúzzuk, majd a combokat a forgóknál ketté vágjuk és sózzuk.

    A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk és a joghurtba keverjük.

    A combokat egy tálba tesszük, ráöntjük a fokhagymás joghurtot, jól összeforgatjuk és hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha egy napra!

    A combokat kivesszük a tálból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük, majd lisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsába panírozzuk.

    Bő olajban közepes lángon megsütjük.

    Chilis rizst és párolt zöldséget készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá