Fokhagymás joghurtban pácolt, rántott csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 2 dl joghurt
- só
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 15 dkg finomliszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, majd a combokat a forgóknál ketté vágjuk és sózzuk.
A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk és a joghurtba keverjük.
A combokat egy tálba tesszük, ráöntjük a fokhagymás joghurtot, jól összeforgatjuk és hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha egy napra!
A combokat kivesszük a tálból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük, majd lisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsába panírozzuk.
Bő olajban közepes lángon megsütjük.
Chilis rizst és párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »