Fokhagymás joghurtban pácolt, rántott csirkecomb recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 2 dl joghurt
- só
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 15 dkg finomliszt
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, majd a combokat a forgóknál ketté vágjuk és sózzuk.
A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk és a joghurtba keverjük.
A combokat egy tálba tesszük, ráöntjük a fokhagymás joghurtot, jól összeforgatjuk és hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha egy napra!
A combokat kivesszük a tálból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük, majd lisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsába panírozzuk.
Bő olajban közepes lángon megsütjük.
Chilis rizst és párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.