Fokhagymás joghurtban pácolt, rántott csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 2 dl joghurt
- só
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 15 dkg finomliszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, majd a combokat a forgóknál ketté vágjuk és sózzuk.
A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk és a joghurtba keverjük.
A combokat egy tálba tesszük, ráöntjük a fokhagymás joghurtot, jól összeforgatjuk és hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha egy napra!
A combokat kivesszük a tálból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük, majd lisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsába panírozzuk.
Bő olajban közepes lángon megsütjük.
Chilis rizst és párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »