Fokhagymás joghurtban pácolt, rántott csirkecomb

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Fokhagymás joghurtban pácolt, rántott csirkecomb

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 2 dl joghurt
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 15 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 25 dkg zsemlemorzsa
  • étolaj

Elkészítése:

A csirkecombok bőrét lehúzzuk, majd a combokat a forgóknál ketté vágjuk és sózzuk.

A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk és a joghurtba keverjük.

A combokat egy tálba tesszük, ráöntjük a fokhagymás joghurtot, jól összeforgatjuk és hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha egy napra!

A combokat kivesszük a tálból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük, majd lisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsába panírozzuk.

Bő olajban közepes lángon megsütjük.

Chilis rizst és párolt zöldséget készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!