Fokhagymaborsos csirke velesült édesburgonyával és kelbimbóval recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 2-3 nagyobb édesburgonya
- 30 dkg kelbimbó
- 4-5 gerezd fokhagyma
- só, majoránna
- fokhagymabors
- zsiradék
Elkészítése:
A csirkecombokat alaposan befűszerezzük, majd kizsírozott tepsibe helyezzük.
Az édesburgonyát hámozzuk, karikázzuk és a hús mellék tesszük.
A kelbimbók külső leveleit leszedjük és a tepsibe tesszük. Fűszerezzük és meglocsoljuk kevés olajjal. Összeforgatjuk a zöldségeket.
Fokhagymát teszünk a tetejére, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 40 percig sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.