Fokhagymaborsos csirke velesült édesburgonyával és kelbimbóval recept
Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 2-3 nagyobb édesburgonya
- 30 dkg kelbimbó
- 4-5 gerezd fokhagyma
- só, majoránna
- fokhagymabors
- zsiradék
Elkészítése:
A csirkecombokat alaposan befűszerezzük, majd kizsírozott tepsibe helyezzük.
Az édesburgonyát hámozzuk, karikázzuk és a hús mellék tesszük.
A kelbimbók külső leveleit leszedjük és a tepsibe tesszük. Fűszerezzük és meglocsoljuk kevés olajjal. Összeforgatjuk a zöldségeket.
Fokhagymát teszünk a tetejére, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 40 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »









