Édes-savanyú csirke recept

Hozzávalók:
- 1 csirkemell kicsontozva
- 2 üveg édes-savanyú mártás
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint rizs
- ízlés szerint ízesített étolaj (korábban ebben pácoltam a camembert sajtot)
Elkészítése:
Egy serpenyőben a zsiradékon megpároljuk, megpirítjuk a kockára vágott csirkemellet. Ízlés szerint fűszerezhetjük is.
Ha kellőképpen megpirult, hozzáöntjük az édes-savanyú mártást és felforraljuk.
Eközben a rizst is elkészíthetjük. Egy magas falú edényben felhevítjük az olajat és kissé megpirítjuk rajta a rizst. Felöntjük a rizs kétszeresének megfelelő vízzel, majd egyszeri felforralás után, fedő alatt kis lángon puhára főzzük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »