Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Édes-savanyú csirke recept

Édes-savanyú csirke
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 csirkemell kicsontozva
    • 2 üveg édes-savanyú mártás
    • ízlés szerint só
    • ízlés szerint bors
    • ízlés szerint rizs
    • ízlés szerint ízesített étolaj (korábban ebben pácoltam a camembert sajtot)

    Elkészítése:

    Egy serpenyőben a zsiradékon megpároljuk, megpirítjuk a kockára vágott csirkemellet. Ízlés szerint fűszerezhetjük is.

    Ha kellőképpen megpirult, hozzáöntjük az édes-savanyú mártást és felforraljuk.

    Eközben a rizst is elkészíthetjük. Egy magas falú edényben felhevítjük az olajat és kissé megpirítjuk rajta a rizst. Felöntjük a rizs kétszeresének megfelelő vízzel, majd egyszeri felforralás után, fedő alatt kis lángon puhára főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá