Duplahagymás csirkecomb recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- 1 kg krumpli
- fűszerek: sült csirke fűszersó, pirospaprika, só, bors, majoranna
- olaj
- 1 nagy vörös-és póréhagyma
Elkészítése:
A krumplit megpucolom, kockára vágom, majd egy olajjal kikent tepsibe teszem. Jól megsózom, majd rákarikázom a vöröshagymát.
A csirkéről lehúzom a bőrt, ráteszem a krumplira, majd alaposan megszórom fűszersóval és a többi fűszerrel.
Végül egy kis olajat spriccelek rá (vagy öntök). Rákarikázom a póréhagymát, majd alufóliával letakarom. 180 fokon 50 percig sütöm, majd a fóliát levéve még 40 percig.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.