Csirkenyárs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell filé
- 20 dkg bacon szalonna
- 1 db kígyóuborka
- 2 db tv paprika
- 2 db hegyes erős paprika
- 6 db lila hagyma
- 6-8 fej gomba
- szárnyas fűszerkeverék
- őrölt bors
- fokhagyma por
- só
- 1 dl olíva olaj
- 10 db bambusz nyárs
Elkészítése:
Az uborkát karikákra, a hagymát, paprikákat és a gombát cikkekre vágtam. A csirkemellet kockákra vágjuk, befűszerezzük, ráöntjük az olajat és egy napra a hűtőbe tesszük.
A csirkemellet, bacont és a zöldségeket felváltva a nyársra húzzuk. Az egészet megkenjük a maradék fűszeres olajjal, sütőrácsra vagy grillre tesszük és megsütjük.
Tálalhatjuk salátával vagy tetszőleges körettel is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »