Csirkenyárs recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell filé
- 20 dkg bacon szalonna
- 1 db kígyóuborka
- 2 db tv paprika
- 2 db hegyes erős paprika
- 6 db lila hagyma
- 6-8 fej gomba
- szárnyas fűszerkeverék
- őrölt bors
- fokhagyma por
- só
- 1 dl olíva olaj
- 10 db bambusz nyárs
Elkészítése:
Az uborkát karikákra, a hagymát, paprikákat és a gombát cikkekre vágtam. A csirkemellet kockákra vágjuk, befűszerezzük, ráöntjük az olajat és egy napra a hűtőbe tesszük.
A csirkemellet, bacont és a zöldségeket felváltva a nyársra húzzuk. Az egészet megkenjük a maradék fűszeres olajjal, sütőrácsra vagy grillre tesszük és megsütjük.
Tálalhatjuk salátával vagy tetszőleges körettel is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »









