Csirkemájas őzgerinc recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 4 csapott ek finomliszt
- 4 ek tejföl
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg sajt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 12 szelet bacon
- 2 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A csirkemájat megpucoljuk, feldaraboljuk, ízlés szerint sózzuk, és olajon megsütjük.
A lisztet tejföllel, tojással és a sajttal simára keverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A májat összekeverjük a sajtos masszával.
Egy őzgerincformát kibélelünk a baconszalonnával, beleöntjük a masszát, kilógó szalonnavégeket ráhajtjuk, majd sütőben készre sütjük.
Miután megsült, kicsit hűtjük, kiborítjuk a formából, és szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »