Csirkemájas őzgerinc recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 4 csapott ek finomliszt
- 4 ek tejföl
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg sajt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 12 szelet bacon
- 2 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A csirkemájat megpucoljuk, feldaraboljuk, ízlés szerint sózzuk, és olajon megsütjük.
A lisztet tejföllel, tojással és a sajttal simára keverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A májat összekeverjük a sajtos masszával.
Egy őzgerincformát kibélelünk a baconszalonnával, beleöntjük a masszát, kilógó szalonnavégeket ráhajtjuk, majd sütőben készre sütjük.
Miután megsült, kicsit hűtjük, kiborítjuk a formából, és szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »










