Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkefalatok zöldborsóval és gombával recept

Csirkefalatok zöldborsóval és gombával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 2 db csirke mellfilé
    • 2 ek étolaj
    • 1 db vöröshagyma
    • 50 dkg zöldborsó
    • 50 dkg gomba
    • 1 tk borsikafű
    • 2 tk ételízesítő
    • 1 csokor petrezselyem zöld
    • 5 dl főző tejszín
    • őrölt bors

    Elkészítése:

    A húst vékony csíkokra, a gombát nagyobb kockára vágom.

    Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinsztelem, majd rádobom a zöldborsót, gombát, sózom, borsozom, rászórom a borsikafüvet, ételízesítőt és 10 percig kevergetve párolom.

    Hozzáadom a húst és fehéredésig pirítom.

    Végül beleöntöm a tejszínt, megforralom vele, meghintem apróra vágott petrezselyem zölddel és tálalom.

    Párolt rizst vagy kifőtt tésztát kínálok mellé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá