Csirkefalatok zöldborsóval és gombával recept

Hozzávalók:
- 2 db csirke mellfilé
- 2 ek étolaj
- 1 db vöröshagyma
- 50 dkg zöldborsó
- 50 dkg gomba
- 1 tk borsikafű
- 2 tk ételízesítő
- 1 csokor petrezselyem zöld
- 5 dl főző tejszín
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A húst vékony csíkokra, a gombát nagyobb kockára vágom.
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinsztelem, majd rádobom a zöldborsót, gombát, sózom, borsozom, rászórom a borsikafüvet, ételízesítőt és 10 percig kevergetve párolom.
Hozzáadom a húst és fehéredésig pirítom.
Végül beleöntöm a tejszínt, megforralom vele, meghintem apróra vágott petrezselyem zölddel és tálalom.
Párolt rizst vagy kifőtt tésztát kínálok mellé.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »