Magyaros csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 50 dkg vöröshagyma
- pirospaprika (raktam még bele Chilipaprika darát ami egy kissé csipőssé teszi)
- bors
- só
- 1 dl olaj vagy zsír
Elkészítése:
Karikákra szeleteljük a vöröshagymát, ízlés szerint sózzuk, majd zsiradékon megpároljuk kissé.
Megtisztìtjuk a májat és hozzáadjuk a hagymához. Meghintjük bőven borssal és pirospaprikával (aki szereti, tehet bele erős paprikát is).
Hozzáöntünk egy kevés vizet és 10-15 perc alatt készre főzzük. Ha szükséges pótoljuk a vizet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »