Magyaros csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 50 dkg vöröshagyma
- pirospaprika (raktam még bele Chilipaprika darát ami egy kissé csipőssé teszi)
- bors
- só
- 1 dl olaj vagy zsír
Elkészítése:
Karikákra szeleteljük a vöröshagymát, ízlés szerint sózzuk, majd zsiradékon megpároljuk kissé.
Megtisztìtjuk a májat és hozzáadjuk a hagymához. Meghintjük bőven borssal és pirospaprikával (aki szereti, tehet bele erős paprikát is).
Hozzáöntünk egy kevés vizet és 10-15 perc alatt készre főzzük. Ha szükséges pótoljuk a vizet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »