Magyaros csirkemáj

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 50 dkg vöröshagyma
  • pirospaprika (raktam még bele Chilipaprika darát ami egy kissé csipőssé teszi)
  • bors
  • 1 dl olaj vagy zsír

Elkészítése:

Karikákra szeleteljük a vöröshagymát, ízlés szerint sózzuk, majd zsiradékon megpároljuk kissé.

Megtisztìtjuk a májat és hozzáadjuk a hagymához. Meghintjük bőven borssal és pirospaprikával (aki szereti, tehet bele erős paprikát is).

Hozzáöntünk egy kevés vizet és 10-15 perc alatt készre főzzük. Ha szükséges pótoljuk a vizet.