Indiai csirke recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb
- 30 dkg mexikói köret
- 2 alma
- 2 ek mazsola
- 10 db szegfűszeg
- 1 közepes nagyságú vöröshagyma
- só
- bors
- olaj
Elkészítése:
Kevés olajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, majd a beírdalt csirkecombokat megpirítjuk a hagymán, közben forgatjuk, sózzuk és borsozzuk.
Ráöntjük a mexikói köretet, az almát gerezdekre vágva és a mazsolát, szegfűszeget hozzáadjuk.
Az összes alapanyagot összeforgatjuk és fedő alatt takaréklángon kb 30 perc alatt készre főzzük. Ha kell, öntünk alá kevés vizet és folyamatosan pótoljuk.
Főtt rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »