Indiai csirke recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb
- 30 dkg mexikói köret
- 2 alma
- 2 ek mazsola
- 10 db szegfűszeg
- 1 közepes nagyságú vöröshagyma
- só
- bors
- olaj
Elkészítése:
Kevés olajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, majd a beírdalt csirkecombokat megpirítjuk a hagymán, közben forgatjuk, sózzuk és borsozzuk.
Ráöntjük a mexikói köretet, az almát gerezdekre vágva és a mazsolát, szegfűszeget hozzáadjuk.
Az összes alapanyagot összeforgatjuk és fedő alatt takaréklángon kb 30 perc alatt készre főzzük. Ha kell, öntünk alá kevés vizet és folyamatosan pótoljuk.
Főtt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »