Indiai csirke recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb
- 30 dkg mexikói köret
- 2 alma
- 2 ek mazsola
- 10 db szegfűszeg
- 1 közepes nagyságú vöröshagyma
- só
- bors
- olaj
Elkészítése:
Kevés olajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, majd a beírdalt csirkecombokat megpirítjuk a hagymán, közben forgatjuk, sózzuk és borsozzuk.
Ráöntjük a mexikói köretet, az almát gerezdekre vágva és a mazsolát, szegfűszeget hozzáadjuk.
Az összes alapanyagot összeforgatjuk és fedő alatt takaréklángon kb 30 perc alatt készre főzzük. Ha kell, öntünk alá kevés vizet és folyamatosan pótoljuk.
Főtt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









