Indiai csirke recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb
- 30 dkg mexikói köret
- 2 alma
- 2 ek mazsola
- 10 db szegfűszeg
- 1 közepes nagyságú vöröshagyma
- só
- bors
- olaj
Elkészítése:
Kevés olajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, majd a beírdalt csirkecombokat megpirítjuk a hagymán, közben forgatjuk, sózzuk és borsozzuk.
Ráöntjük a mexikói köretet, az almát gerezdekre vágva és a mazsolát, szegfűszeget hozzáadjuk.
Az összes alapanyagot összeforgatjuk és fedő alatt takaréklángon kb 30 perc alatt készre főzzük. Ha kell, öntünk alá kevés vizet és folyamatosan pótoljuk.
Főtt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »