Mézes, mustáros csirkeszárny recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- kb. 16 db csirkeszárny
- 4 ek étolaj
- 2 ek méz
- ízlés szerint mustár
- sült csirke fűszersó
Elkészítése:
A megpucolt csirke szárny végeit levágjuk.
Besózzuk a szárnyakat, majd megszórjuk a fűszersóval.
Egy tálban összekeverünk, étolajat, mézet, ízlés szerint mustárt.
Ebbe a keverékbe beleforgatjuk a szárnyakat, majd egy éjszakára letakarva a hűtőbe rakjuk.
Másnap sütőzacskóba tesszük és 180 fokon pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.