Mézes, mustáros csirkeszárny recept
Hozzávalók:
- kb. 16 db csirkeszárny
- 4 ek étolaj
- 2 ek méz
- ízlés szerint mustár
- sült csirke fűszersó
Elkészítése:
A megpucolt csirke szárny végeit levágjuk.
Besózzuk a szárnyakat, majd megszórjuk a fűszersóval.
Egy tálban összekeverünk, étolajat, mézet, ízlés szerint mustárt.
Ebbe a keverékbe beleforgatjuk a szárnyakat, majd egy éjszakára letakarva a hűtőbe rakjuk.
Másnap sütőzacskóba tesszük és 180 fokon pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









