Mézes, mustáros csirkeszárny recept

Hozzávalók:
- kb. 16 db csirkeszárny
- 4 ek étolaj
- 2 ek méz
- ízlés szerint mustár
- sült csirke fűszersó
Elkészítése:
A megpucolt csirke szárny végeit levágjuk.
Besózzuk a szárnyakat, majd megszórjuk a fűszersóval.
Egy tálban összekeverünk, étolajat, mézet, ízlés szerint mustárt.
Ebbe a keverékbe beleforgatjuk a szárnyakat, majd egy éjszakára letakarva a hűtőbe rakjuk.
Másnap sütőzacskóba tesszük és 180 fokon pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »