Töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db csirkemell filé
- 1 cs snidling
- 4 db cikk /medve,mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
- 10 dkg bacon vagy sonka
- só
- őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
- finom liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A snidlinget és a bacont vagy a sonkát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval és borssal. A töltelékből teszünk a csirkemell szeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban,közepes hőfokon kisütjük. Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »