Spenótos, zöldborsós, paradicsomos csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 30 dkg spenót
- 40 dkg zöldborsó
- 30 dkg hámozott paradicsom (apróra vágva)
- 1 csokor bazsalikom
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1 ek. olaj
Elkészítése:
Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott csirkemellet.
Megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd 10 perc múlva hozzáadjuk a borsót és a hámozott paradicsomot is.
Fedő alatt pároljuk 10 percet, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a spenótot és a bazsalikomot is.
Pár perc alatt, puhára fonnyasztjuk a spenótot és ha szükséges még sózzuk, borsozzuk.
Főtt rizzsel, vagy bulgurral tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »