Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Spenótos, zöldborsós, paradicsomos csirke recept

Spenótos, zöldborsós, paradicsomos csirke
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg csirkemell
    • 30 dkg spenót
    • 40 dkg zöldborsó
    • 30 dkg hámozott paradicsom (apróra vágva)
    • 1 csokor bazsalikom
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • só, bors
    • 1 ek. olaj

    Elkészítése:

    Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott csirkemellet.

    Megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd 10 perc múlva hozzáadjuk a borsót és a hámozott paradicsomot is.

    Fedő alatt pároljuk 10 percet, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a spenótot és a bazsalikomot is.

    Pár perc alatt, puhára fonnyasztjuk a spenótot és ha szükséges még sózzuk, borsozzuk.

    Főtt rizzsel, vagy bulgurral tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá