Pikáns-sajtos csirkemellek recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemellfilé
- 1 kis dobozos lm tejföl
- 10 dkg lm krémsajt
- 2 tk csípős paprikakrém (ha nem szeretitek a csípőset mehet az édes verzió)
- 15 dkg lm trapista sajt szeletelve
- 1 közepes fej lila hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- aprított petrezselyemzöld
- Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A csirkemellet alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, felszeletelem, enyhén megklopfolom és némi zsiradékkal kikent tűzálló tálba sorakoztatom a szeleteket, sózom borsozom.
A tejfölt elkeverem a krémsajttal, a zúzott fokhagymával, a paprikakrémmel, sózom, borsozom majd alaposan kikeverem.
A csirkemell tetejére rásorakoztatom a sajtszeleteket, megkenem a kulimázzal, megszórom az apró kockára vágott lila hagymával, az aprított petrezselyemzölddel és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton, 35 perc alatt készre sütöm!
Ízlés szerint friss salátával, párolt rizzsel, sült krumplival kínálom.
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.