Fűszeres sajttal, lilahagymával töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kg csirkemell
- 1 fej lilahagyma
- 15 dkg tejszínes krémsajt
- só
- őrölt fehérbors
- rozmaring
- kakukkfű
- bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt, zsemlemorzsa
- 3 dl étolaj
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk.
A krémsajtot egy tálban elkeverjük a fűszerekkel, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és jól összeforgatjuk. Fél órára hűtőbe tesszük.
A csirkemellet meghintjük sóval, megkenjük a fűszeres krémsajttal, rászórjuk a szeletekre vágott lilahagymát, majd óvatosan feltekerjük. A tekercsek végeit benyomkodjuk és ha szükséges hústűvel megtűzzük.
Ezt követően lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. A panírozott roládokat bő, forró olajban megsütjük.
Majonézes burgonyával vagy cikcakkos hasábburgonyával tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »