Csirkemell csíkok petrezselymesen recept

Hozzávalók:
- 1 db egész csirkemell filé
- 2 ek zsír
- só, ételízesítő, majoránna, őrölt fehér bors
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 dl főzőtejszín
Elkészítése:
A csirkemellet csíkokra vágjuk, befűszerezzük. Só, ételízesítő, majoránna, őrölt fehér bors, ízlésnek megfelelően.
Zsiradékon átpirítjuk, közben a gerezd fokhagymát bele törünk, átsütjük, kevés ráöntött főzőtejszínben pároljuk.
Amikor megpuhult vágott petrezselyemmel megszórjuk. Rizzsel, vagy rósejbnivel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »