Csípős, töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db csirkemell filé
- 4 szelet trappista sajt
- 4 szelet sonka
- 1 db hegyes erős paprika
- 2 db paradicsom
- só
A panírozáshoz:
- finom liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés:A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A csípős paprikát négy szeletbe, a paradicsomot karikákra vágjuk.
Elkészítés: Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát, sajtot, csípős paprikát és 2-2 karika paradicsomot. A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.
Köretnek gombás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

