Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött csirkecomb recept

Töltött csirkecomb
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 6 egész csirkecomb (a bőre ne legyen sérült)
    • 4 zsemle
    • 3-4 csiperke gomba
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • 2-3 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só, bors
    • majoránna
    • 1 nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 ek zsír
    • pici tej a zsemle áztatásához

    Elkészítése:

    Az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük a lereszelt gombával, majd kihűtjük.

    A kemény tojást felkockázzuk, a beáztatott és jól kicsavart zsemlét összekeverjük a gombával, hagymával, a tojással, valamint a nyers tojást is, fűszerezés közben hozzákeverjük. A kész tölteléket ügyesen a combok bőre alá töltjük ( szerintem habzsákkal a legkönnyebb).

    Egy tepsibe kevés vizet öntünk, teszünk bele fokhagymát és belerakjuk a megtöltött combokat. Fólia alatt 20-30 percet pároljuk, majd a fóliát eltávolítva pirosra sütjük.

    Tipp:

    Gomba hiányában jó a májpástétom, csirkemáj, májkrém, de ha nincs az se baj.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá