Ragadós csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 2 db csirkecomb
- pár csepp citromlé
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál ketchup
- 1 evőkanál szójaszósz
Elkészítése:
A csirkecombokat mossuk meg, vágjuk be egy kicsit késsel és sózzuk meg.
Keverjük össze a mézet, a ketchuput, a szójaszószt, öntsük le vele a csirkét, amit már behelyeztünk a tepsibe.
Tegyünk rá pár csepp citromlevet és 2 evőkanál olajjal locsoljuk meg.
Tegyük a sütőbe alufóliával lefedve 30 percre, utána vegyük le az alufóliát és süssük tovább kb 30 percig. Közben locsolgassuk a szósszal.
Én olajban sült kurmplival tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »