Ragadós csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 2 db csirkecomb
- pár csepp citromlé
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál ketchup
- 1 evőkanál szójaszósz
Elkészítése:
A csirkecombokat mossuk meg, vágjuk be egy kicsit késsel és sózzuk meg.
Keverjük össze a mézet, a ketchuput, a szójaszószt, öntsük le vele a csirkét, amit már behelyeztünk a tepsibe.
Tegyünk rá pár csepp citromlevet és 2 evőkanál olajjal locsoljuk meg.
Tegyük a sütőbe alufóliával lefedve 30 percre, utána vegyük le az alufóliát és süssük tovább kb 30 percig. Közben locsolgassuk a szósszal.
Én olajban sült kurmplival tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









