Ragadós csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 2 db csirkecomb
- pár csepp citromlé
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál ketchup
- 1 evőkanál szójaszósz
Elkészítése:
A csirkecombokat mossuk meg, vágjuk be egy kicsit késsel és sózzuk meg.
Keverjük össze a mézet, a ketchuput, a szójaszószt, öntsük le vele a csirkét, amit már behelyeztünk a tepsibe.
Tegyünk rá pár csepp citromlevet és 2 evőkanál olajjal locsoljuk meg.
Tegyük a sütőbe alufóliával lefedve 30 percre, utána vegyük le az alufóliát és süssük tovább kb 30 percig. Közben locsolgassuk a szósszal.
Én olajban sült kurmplival tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »