Mézes fokhagymás csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 6-8 csirkecomb
- 4 ek méz
- 2 ek chilli szósz (opcionális)
- 2 ek szójaszósz
- 5 gerezd fokhagyma
- 2 ek almaecet
- 1 ek olaj
- 2 ek vaj
- só, bors
Elkészítése:
Egy nagyobb edényben összekeverjük a pácot. A mézet, az apróra vágott fokhagymával, az ecettel a chilivel és a szójaszósszal.
Beletesszük a csirkecombokat, majd jó alaposan összeforgatjuk őket. Lefedjük és egy pár órát pácolódni hagyjuk. A legjobb, ha este elkészítjük és egy éjszakát pácolódhat a hűtőben.
Másnap a combokat kivesszük a pácból, a serpenyőbe öntjük az olajat és vajat majd pirosra sütjük benne a combokat.
Ha megsültek a húsok, kivesszük őket és a serpenyőbe öntjük a visszamaradt pácot. Felforraljuk, majd visszatesszük a combokat a szószba és addig főzzük, amíg jó sűrű nem lesz.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »