Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mézes fokhagymás csirkecomb recept

Mézes fokhagymás csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6-8 csirkecomb
    • 4 ek méz
    • 2 ek chilli szósz (opcionális)
    • 2 ek szójaszósz
    • 5 gerezd fokhagyma
    • 2 ek almaecet
    • 1 ek olaj
    • 2 ek vaj
    • só, bors

    Elkészítése:

    Egy nagyobb edényben összekeverjük a pácot. A mézet, az apróra vágott fokhagymával, az ecettel a chilivel és a szójaszósszal.

    Beletesszük a csirkecombokat, majd jó alaposan összeforgatjuk őket. Lefedjük és egy pár órát pácolódni hagyjuk. A legjobb, ha este elkészítjük és egy éjszakát pácolódhat a hűtőben.

    Másnap a combokat kivesszük a pácból, a serpenyőbe öntjük az olajat és vajat majd pirosra sütjük benne a combokat.

    Ha megsültek a húsok, kivesszük őket és a serpenyőbe öntjük a visszamaradt pácot. Felforraljuk, majd visszatesszük a combokat a szószba és addig főzzük, amíg jó sűrű nem lesz.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá