Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Chilis, szójás csirkecombok recept

Chilis, szójás csirkecombok
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 6 db csirkecomb
    • 2 evőkanál chili szósz
    • 2 evőkanál szójaszósz
    • 5 cl olíva olaj
    • 1 mk őrőlt bors
    • 1 mk őrölt koriander
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • 1 tk szárnyas fűszerkeverék

    Elkészítése:

    A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, a forgónál ketté vágjuk, sózzuk. Összekeverjük a chili és a szójaszószt.

    Az olajat elkeverjük a szárnyas fűszerkeverékkel, borssal, korianderrel és az átnyomott fokhagymával. A combokat bedörzsöljük a fűszeres olajjal és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.

    A combokat tepsibe rakjuk, a tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, amíg a hús megpuhul. Levesszük a fóliát, a combokat megkenjük a chilis szójaszósszal és szép pirosra sütjük. Többször ellenőrizzük, mert könnyen megég!

    Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá