Chilis csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db egész csirkecomb vagy 8 db felső comb
- 3-4 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 2 db chili paprika apróra vágva vagy 1 teáskanál chili pehely
- 1 kávéskanál őrölt kömény
- 1 kávéskanál durvára őrölt bors
- 1 teáskanál szárnyas fűszerkeverék
- só ízlés szerint
- 2-3 evőkanál liba vagy kacsazsír
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk. A kacsazsírt felolvasztottam, belekevertem a fűszereket és alaposan bekentem vele a combokat.
Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús. A combokat egy tepsibe tesszük, lefóliázzuk, és egy órát sütjük.
Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap./20-30 perc/
Köretnek zöldséges rizst készítettem mellé. Tálalásnál egy kis chili szószt is adtam hozzá!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »