Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bőrös csirkecomb petrezselymes burgonyával recept

Bőrös csirkecomb petrezselymes burgonyával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Sült csirkéhez:

    • 8 felső, bőrös csirkecomb
    • szárnyas fűszerkeverék
    • olaj
    • 1 dl víz

    Petrezselymes burgonya:

    • 1,5 kg burgonya
    • víz
    • 1 dl étolaj
    • 1 csomag apróra vágott petrezselyem

    Elkészítése:

    A csirkecombokat olajozott tepsibe helyezzük, majd szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.

    Öntünk a tepsibe kb 1 dl vizet, majd lefóliázzuk és sütőben közepes lángon 20 percig sütjük/pároljuk. Ezután a fóliát levesszük és addig sütjük, ameddig a csirkecombok omlósak lesznek.

    A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és egy kerámia vagy teflon bevonatos edénybe tesszük. Ráöntjük az olajat, sózzuk és hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet majd kevés vizet.

    Ezeket szépen összesütjük, majd fedő alatt pároljuk, ameddig a burgonya megpuhul. Figyeljünk a folyadék pótlására. Burgonya függő a hozzáadandó víz mennyisége.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá