Bóbitás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé (10 szelet hús)
- só
- 1 doboz őszibarack konzerv
- kb 20 dkg reszelt sajt
- rizsliszt vagy GM zabpehelyliszt
- a hús elősütéséhet étolaj vagy kókuszzsír
Elkészítése:
A megmosott csirkemellet felszeljük, ha szükséges kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és rizs vagy zabpehelylisztbe forgatjuk, majd kevés zsiradékon elősütjük (épp csak annyira, hogy nyers színét elveszítse).
Egy tepsibe rendezzük a hússzeleteket, majd a lecsepegtetett fél barackokat a vágott felükkel lefelé a húsokra rendezzük. Reszelt sajttal megszórjuk és előmelegített sütőbe toljuk.
Kb 20 perc alatt készre sütjük. Akkor jó, ha a sajt a barackokra olvadt és szép színt kapott.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »