Bóbitás csirkemell recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé (10 szelet hús)
- só
- 1 doboz őszibarack konzerv
- kb 20 dkg reszelt sajt
- rizsliszt vagy GM zabpehelyliszt
- a hús elősütéséhet étolaj vagy kókuszzsír
Elkészítése:
A megmosott csirkemellet felszeljük, ha szükséges kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és rizs vagy zabpehelylisztbe forgatjuk, majd kevés zsiradékon elősütjük (épp csak annyira, hogy nyers színét elveszítse).
Egy tepsibe rendezzük a hússzeleteket, majd a lecsepegtetett fél barackokat a vágott felükkel lefelé a húsokra rendezzük. Reszelt sajttal megszórjuk és előmelegített sütőbe toljuk.
Kb 20 perc alatt készre sütjük. Akkor jó, ha a sajt a barackokra olvadt és szép színt kapott.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »










