Bóbitás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé (10 szelet hús)
- só
- 1 doboz őszibarack konzerv
- kb 20 dkg reszelt sajt
- rizsliszt vagy GM zabpehelyliszt
- a hús elősütéséhet étolaj vagy kókuszzsír
Elkészítése:
A megmosott csirkemellet felszeljük, ha szükséges kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és rizs vagy zabpehelylisztbe forgatjuk, majd kevés zsiradékon elősütjük (épp csak annyira, hogy nyers színét elveszítse).
Egy tepsibe rendezzük a hússzeleteket, majd a lecsepegtetett fél barackokat a vágott felükkel lefelé a húsokra rendezzük. Reszelt sajttal megszórjuk és előmelegített sütőbe toljuk.
Kb 20 perc alatt készre sütjük. Akkor jó, ha a sajt a barackokra olvadt és szép színt kapott.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »