Bacon-os csirkenyárs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 1 csomag bacon
- Ízlés szerint só és bors
Felfűzéshez:
- saslik pálcika + kevés olaj
Köret:
- 0,5 kg rizs
- kb 25 dkg mexikói zöldség keverék
Elkészítése:
A csirkemellet hosszú csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A saslik pálcikákat bekenjük olajjal, hogy ne ragadjanak rá a hús csíkok.
A csirkemellet kicsit megklopfoljuk, majd ráterítünk egy szelet bacon szalonnát, és felfűzzük őket.
Tepsiben szalonnával felfelé rakjuk, hogy ne gyűrődjenek össze sütés közben a szalonna szeletek.
Előmelegített sütőben készre sütjük.
Közben a rizst sós vízben megfőzzük, zöldségeket megpároljuk, majd összekavarjuk őket.
Tipp:
Tálalásnál süteménykiszúróval formáztam szív alakúra a rizibizit.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »