Bacon-os csirkenyárs recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 1 csomag bacon
- Ízlés szerint só és bors
Felfűzéshez:
- saslik pálcika + kevés olaj
Köret:
- 0,5 kg rizs
- kb 25 dkg mexikói zöldség keverék
Elkészítése:
A csirkemellet hosszú csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A saslik pálcikákat bekenjük olajjal, hogy ne ragadjanak rá a hús csíkok.
A csirkemellet kicsit megklopfoljuk, majd ráterítünk egy szelet bacon szalonnát, és felfűzzük őket.
Tepsiben szalonnával felfelé rakjuk, hogy ne gyűrődjenek össze sütés közben a szalonna szeletek.
Előmelegített sütőben készre sütjük.
Közben a rizst sós vízben megfőzzük, zöldségeket megpároljuk, majd összekavarjuk őket.
Tipp:
Tálalásnál süteménykiszúróval formáztam szív alakúra a rizibizit.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »









