Banánnal töltött, rántott csirkemell recept

Hozzávalók:
- 8 vastagabb szelet csirkemell filé
- só
- 2 banán
A bundához:
- GM zabpehelyliszt vagy rizsliszt
- 3-4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- GM zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A húst mossuk meg, majd klopfoljuk ki és sózzuk be.
A hússzeleteket terítsük ki, majd egy fél banánt helyezzünk a közepére és hajtsuk félbe vagy tekerjük fel.
Érdemes egy fogvájóval megtűzni, de én pl nem tettem. A többi hússzelettel ugyanígy járunk el.
Ezt követően az előkészített lisztbe, az enyhén sózott, felvert tojásba és a zsemlemorzsában megforgatjuk.
Fritőzben vagy egy edényben felforrósított olajban aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »