Banánnal töltött, rántott csirkemell recept

Hozzávalók:
- 8 vastagabb szelet csirkemell filé
- só
- 2 banán
A bundához:
- GM zabpehelyliszt vagy rizsliszt
- 3-4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- GM zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A húst mossuk meg, majd klopfoljuk ki és sózzuk be.
A hússzeleteket terítsük ki, majd egy fél banánt helyezzünk a közepére és hajtsuk félbe vagy tekerjük fel.
Érdemes egy fogvájóval megtűzni, de én pl nem tettem. A többi hússzelettel ugyanígy járunk el.
Ezt követően az előkészített lisztbe, az enyhén sózott, felvert tojásba és a zsemlemorzsában megforgatjuk.
Fritőzben vagy egy edényben felforrósított olajban aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »