Kekszes habos recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csomag háztartási keksz
- 2 csomag csokoládés pudingpor
- 6 dl tej
- 3 dl habtejszín
- 2 csomag habfixáló
- 6 evőkanál cukor
- kávé a keksz mártásához
Elkészítése:
A csokoládés pudingport megfőzzük a tejjel és a cukorral, majd kihűtjük.
Felverjük a habtejszínt a habfixálóval, majd hozzákeverjük robotgéppel a csokipudingot.
Egy tepsibe rakunk egy sor kekszet, amit kávéba mártunk, majd egy sor krém, majd keksz, krém és végül keksszel fejezzük be.
Tetejét csokival díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »