Joghurtos desszert recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 400 g görög krémjoghurt
- 400 g őszibarackos joghurt
- 1 tasak zselatin (20 g)
- ízlés szerint kristálycukor
- 2 tasak vaníliás cukor
- áfonya, őszibarack, menta levél
Elkészítése:
Egy nagy formát kibélelünk folpackkal.
A joghurtokat egy edénybe öntjük, ízlés szerint adhazunk hozzá cukrot, majd a zselatint beleöntjük és addig melegítjük, amíg fel nem olvad, de forralni nem szabad!
A forma aljába teszünk kevés gyümölcsöt (akár a joghurtos masszába is tehetünk), majd beleöntjük a formába.
Betesszük a hűtőbe, amíg meg nem dermed. Kiborítjuk dermedés után, lehúzzuk róla a folpackot, majd ízlés szerint díszíthetjük mentalevéllel és gyümölcsökkel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.