Házi ferrero recept

Hozzávalók:
- 5 dkg darált mogyoró
- 12 dkg mogyorókrém
- 12 dkg darált mogyorós nápolyi
Bevonáshoz:
- kb 10 dkg csoki
- 1 kiskanál olaj
- ízlés szerint durvára tört mogyoró
Elkészítése:
Az alapanyagokat alaposan összekeverjük. Ha nagyon ragadós a massza, akkor pár percre betesszük a hűtőbe.
Amikor formázható lesz a keverékünk egy kiskanálnyi adagból gombócokat formálunk és meghempergetjük durvára tört mogyoróban.
Kb 15 percre újra hűtőbe rakjuk.
A csokit mikróban vagy vízgőz felett felolvasztjuk, belekeverjük az olajat és a kifagyott golyókat belemártjuk.
Sütőpapírral bélelt tálcára rakjuk.
Hűtőben tároljuk. Lezárt dobozban jó pár napig eláll.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »