Gyümölcsös-joghurtos alagút recept

Hozzávalók:
- 5 dl joghurt
- 2,5 dl habtejszín
- 25 g zselatin
- 4 csepp folyékony édesítőszer
- 15 dkg szőlő
- 15 dkg őszibarack
Elkészítése:
A joghurtot, az édesítőt és zselatinport egy edénybe öntjük, összekeverjük és kis lángon felmelegítjük, de nem forraljuk!
Felverjük a tejszínt, majd hozzáadjuk a kihűlt joghurtos keverékhez és simára keverjük vele, majd beleforgatjuk a felaprított gyümölcsöket.
Egy formát folpackkal kibélelünk és beleöntjük a tejszínes-joghurtos masszát.
Legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük.
Amint megdermedt, akkor kiborítjuk egy tálcára, eltávolítjuk róla a folpackot és ízlés szerint díszítjük gyümölcsökkel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »