Gesztenyés piskóta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 1 csomag babapiskóta (200 g)
- 5 dkg porcukor
- 2 dl tej
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 üvegcse rumaroma
Elkészítése:
Kikeverjük a tojássárgáját a porcukorral, majd hozzáadjuk a meglangyosított tejet és beízesítjük a rumaromával.
Egy adaghoz beáztatunk négy-öt babapiskótát (ne legyen elázva, de kemény se maradjon), majd egymás mellé tesszük egy tányérra.
A gesztenyemassza negyedét ráreszeljük a piskóták tetejére, majd tejszínhabbal és csokiöntettel díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.