Gesztenyés piskóta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 1 csomag babapiskóta (200 g)
- 5 dkg porcukor
- 2 dl tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 üvegcse rumaroma
Elkészítése:
Kikeverjük a tojássárgáját a porcukorral, majd hozzáadjuk a meglangyosított tejet és beízesítjük a rumaromával.
Egy adaghoz beáztatunk négy-öt babapiskótát (ne legyen elázva, de kemény se maradjon), majd egymás mellé tesszük egy tányérra.
A gesztenyemassza negyedét ráreszeljük a piskóták tetejére, majd tejszínhabbal és csokiöntettel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »