Gesztenyés piskóta

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 1 csomag babapiskóta (200 g)
  • 5 dkg porcukor
  • 2 dl tej
  • 1 tojássárgája
  • 1 üvegcse rumaroma

Elkészítése:

Kikeverjük a tojássárgáját a porcukorral, majd hozzáadjuk a meglangyosított tejet és beízesítjük a rumaromával.

Egy adaghoz beáztatunk négy-öt babapiskótát (ne legyen elázva, de kemény se maradjon), majd egymás mellé tesszük egy tányérra.

A gesztenyemassza negyedét ráreszeljük a piskóták tetejére, majd tejszínhabbal és csokiöntettel díszítjük.