Dinnye szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg darált keksz
- 8 dkg margarin
- 2- 3 evőkanál rumaroma ízlés szerint
- 10 dkg porcukor ( ízlés szerint )
- 1 evőkanál baracklekvár
- 3 evőkanál piros ételszínezés
- 3 evőkanál zöld ételszínezék
- 1 csomag tortadara
Elkészítése:
A kekszet, a margarint, a rumot és a lekvárt összedolgozzuk.
Mikor elkészül ketté osztjuk, az egyik felét pirosra, a másikat pedig zöldre színezzük.
Mindkét tésztából 3-3 egyforma gombócot készítünk, a zöldet ellapítjuk úgy, hogy a pirosat bele tudjuk rakni.
A golyókat egyesével becsomagoljuk, és 15 percre a fagyasztóba tesszük.
A kész golyókat dinnye formájúra szeleteljük, majd a piros részbe tortadarát nyomkodnunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »