Citromos tiramisu recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 10 dkg porcukor
- 25 dkg mascarpone
- 5 dl habtejszín
- 1 cs babapiskóta
- 1 citrom leve és lereszelt héja
Elkészítése:
A tejfölt a porcukorral, mascarpone-val, a citrom levével és reszelt héjával keverjük ki.
A hideg tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan adjuk a krémhez. Készítsünk elő egy nagyobb tepsit vagy jénait.
Helyezzük egymás mellé egy rétegben a piskótákat.
Erre jön a tejszínes keverék fele. Újabb sor piskóta következik, majd fedjük be a keverék másik felével.
Hűtsük jól le, úgy a finom.
Ha van időnk 1 nappal korábban készítsük el, egy egész éjszakát a hűtőben állva az igazi.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.