Cappuccino szelet recept
Hozzávalók egy 24*18 cm-es formához:
Alaphoz:
- 50 dkg darált keksz
- 10 dkg porcukor
- 4 ek cappuccino por
- 1 ek rum vagy aroma
- 25 dkg margarin
- 2 dl tej
Tetejére:
- 20 dkg fehércsokoládé
- 2 ek napraforgó olaj
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
Elkészítése:
Az alap hozzávalóit kimérjük egy tálba és jól összedolgozzuk.
Egy 24*18 cm-es tepsibe lapogatjuk és 1 órára a hűtőbe tesszük.
A csokoládét felolvasztjuk az olajjal, elsimítjuk a kekszes alap tetején, rászórjuk a kakaóport és visszatesszük a hűtőbe.
Amikor teljesen megdermedt, akkor szeletelhetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









