Cappuccino szelet recept

Hozzávalók egy 24*18 cm-es formához:
Alaphoz:
- 50 dkg darált keksz
- 10 dkg porcukor
- 4 ek cappuccino por
- 1 ek rum vagy aroma
- 25 dkg margarin
- 2 dl tej
Tetejére:
- 20 dkg fehércsokoládé
- 2 ek napraforgó olaj
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
Elkészítése:
Az alap hozzávalóit kimérjük egy tálba és jól összedolgozzuk.
Egy 24*18 cm-es tepsibe lapogatjuk és 1 órára a hűtőbe tesszük.
A csokoládét felolvasztjuk az olajjal, elsimítjuk a kekszes alap tetején, rászórjuk a kakaóport és visszatesszük a hűtőbe.
Amikor teljesen megdermedt, akkor szeletelhetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »