Túrós pogácsa recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy fél cm vastag, téglalap alakra nyújtjuk.
Lekenjük olvasztott margarinnal, majd az alsó hosszabbik felét középre hajtjuk. A felső felét ráhajtjuk.
A bal oldali felét középre, a jobb oldalit rá.
Háromszor hajtogatjuk, minden hajtogatásnál, egy ecsettel lekenjük olvasztott margarinnal.
Az utolsó nyújtásnál 2 cm-re nyújtjuk, tetejét felvert tojással lekenjük, szezámmaggal megszórjuk, kiszaggatjuk és 200 fokon megsütjük
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »