Tojásosos, baconos, hagymás csigák recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A vöröshagymát felaprítjuk. A nyers tojást felverjük egy csipet sóval.
A tojásokat lobogó vízben megfőzzük. A szalonnát és a vöröshagymát összesütjük és ízesítjük rozmaringgal.
A leveles tésztát kinyújtjuk, majd a felvert tojással megkenjük. A szalonnát és hagymát egyenletesen eloszlatjuk rajta. Végül rászórjuk a felaprított tojásokat is.
Az egészet feltekerjük és két ujjnyi vastagságúra vágjuk, tepsibe tesszük és lekenjük tojással a tetejét is.
180 fokos sütőben szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »