Tojásosos, baconos, hagymás csigák recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A vöröshagymát felaprítjuk. A nyers tojást felverjük egy csipet sóval.
A tojásokat lobogó vízben megfőzzük. A szalonnát és a vöröshagymát összesütjük és ízesítjük rozmaringgal.
A leveles tésztát kinyújtjuk, majd a felvert tojással megkenjük. A szalonnát és hagymát egyenletesen eloszlatjuk rajta. Végül rászórjuk a felaprított tojásokat is.
Az egészet feltekerjük és két ujjnyi vastagságúra vágjuk, tepsibe tesszük és lekenjük tojással a tetejét is.
180 fokos sütőben szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.